«نان نو» منتشر شد
- شناسه خبر: 875
- تاریخ و زمان ارسال: 19 اسفند 1403 ساعت 20:35
- منبع: نان ایرانیان

نخستین شماره مجله «نان نو» منتشر شد. این سالنامه مطبوعاتی، به صورت تخصصی به صنعت غلات، آرد و نان، شیرینی و… می پردازد و همچنین به موضوعات آب، کشاورزی، محیط زیست نیز نگاهی ویژه دارد.
به گزارش نان ایرانیان، این مجله اقتصادی و اجتماعی، کاری از گروه نونان، تولید کننده نانهای حجیم و نیمه حجیم و محصولات سلامت محور در گرگان است که صاحب امتیازی آن را سمیرا شکیبا، کارشناس ارشد صنایع غذایی بر عهده دارد و مدیر مسئول آن، محمد مهدی صفائی، از روزنامه نگاران با سابقه گرگان است.
نخستین شماره نان نو در قطع وزیری و در 96 صفحه و همراه با یادداشت ها، گزارش ها و گفت و گوهای متنوعی منتشر شده است.
در این شماره نان نو که با بهاریه ای از استاد سید حسین میرکاظمی همراه است، یادداشت هایی از علی محمد چوپانی، رحمت الله رجایی، محمد صادق سالاری زارع، مهشید گودرزیان، علی احمدی، احمدرضا جمالی، سمیرا شیکیبا، هدی سادات حسینی، حمید زنگانه، نوید چلنگر، فرهاد قاسمی، حبیبه مجیدی، شکوفه سادات شریف الحسینی، کامران کریم نیا و… در حوزه های مختلف منتشر شده است.
همچنین در این شماره نان نو، یادداشتی در بزرگداشت طواق محمد محمدی، بنیانگذار کارخانه آرد کلاله و مهدی خان محمدی، رییس هیات مدیره گروه صنعتی سحر و گفت و گوهایی با روح الله مهری، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی گلستان، علی سلامت، مالک گوک برگر، الکساندر پرختل، مدرس دوره های خمیر ترش، مرتضی داوری فر، مدرس و شماور مجموعه های غذایی و… منتشر شده است.
در نان نو همچنین، عکسهای تاریخی سیلوی گرگان که برای نخستین بار منتشر میشود و اسناد دیگری از حوزه آرد و نان استان را می ببینید.
نسخه آنلاین این مجله در کیوسک دیجیتال جار www.jaaar.com در دسترس مخاطبان است.