در هیچ مرکز خرید و نگهداری گندم بخش خصوصی در گلستان، کسری نداشته ایم
- شناسه خبر: 866
- تاریخ و زمان ارسال: 15 اسفند 1403 ساعت 20:27
- منبع: نان ایرانیان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان گفت: در سال جاری، در هیچ از مراکز خرید و ذخیره سازی گندم بخش خصوصی در استان گلستان، کسری گندم نداشته ایم. روح الله مهری در گفت و گوی اختصاصی با پایگاه خبری نان ایرانیان گفت: پس از انبارگردانی های صورت گرفته، خوشبختانه امسال در هیچ یک از مراکز خرید خصوصی خرید گندم کسری نداشته ایم.
وی گفت: این موفقیت با حمایت و همکاری شایسته دستگاه های اجرایی، قضایی و امنیتی حاصل شده است و خبر خوبی برای استان ماست.
مهری تاکید کرد: امسال با واقعی سازی و اصلاح افت گندم، در خرید تضمینی این محصول، ۱۸۰ میلیارد تومان به نفع دولت صرفه جویی شده است.
وی با اشاره به برخی فسادها در ادوار قبل، گفت: در مبارزه با فساد به هیچ وجه نگاه حزبی و سیاسی نداشته و نداریم؛ به بخش خصوصی اعلام کردیم به هر مرکز خریدی که کسری بیاورد، اجازه خرید نمی دهیم و روی حرفمان هم ایستادگی کردیم؛ امسال هم به رغم برخی فشارهایی که بود اما به 5 مرکز خرید گندم که در سال های گذشته کسری داشتند و پرونده آنها مفتوح بود، اجازه خرید ندادیم.
مهری همچنین تاکید کرد، فسادها در مقابل صحت عمل و سلامت عمومی فعالان گندم و آرد و نان، اندک است و امیدواریم این میزان تخلفات هم با عزم همه فعالان صنف و صنعت به حداقل برسد.
مدیرکل غله گلستان تصریح کرد: غله، متولی خرید تضمینی گندم از کشاورزان زحمتکش استان است و پرداخت و جوه خرید تضمینی گندم به کشاورزان از سوی دولت محترم، به بانک عامل (کشاورزی) سپرده شده است؛ در سال زراعی و خرید جاری، حداکثر زمان پرداخت 45 روز بوده است.
مهری گفت: مناطق مختلف گلستان، با برخوردی از اقلیم مناسب و اقدامات آموزشی، ترویجی و نظارتی صورت گرفته، مجموعا یکی از بهترین و با کیفیت ترین گندم های ایران را تولید می کند و باید با افتخار گلستان را پایتخت گندم کیفی کشور بدانیم.
مهری، گندم در همه ادوار تاریخی کالایی استراتژیک محسوب می شود و باید بخش عمدهای از سیلوهای دولتی گندم برای تامین امنیت غذایی کشور ذخیره سازی شوند.
این مقام مسئول همچنین گفت: کیفیت عمومی نان در استان مطلوب است اما برخی نقدها به کیفیت نان را وارد می دانیم و تلاش کردهایم بخشی که مربوط به وظیفه مندی غله، حوزه خرید گندم است را مرتفع کنیم؛ البته آموزش نانوایان را که در حوزه اتحادیه خبازان است را نیز امری ضروری برای ارتقا کیفیت نان می دانیم.